SUPERVISIE-PATIËnt

Ik zit in de afstudeerfase van de 6 jarige opleiding tot klassiek homeopaat aan de Academie voor Klassieke Homeopathie in Amsterdam.  Sinds enkele maanden mag ik onder supervisie van mijn zeer ervaren docenten patiënten behandelen.  Dit doe ik met veel plezier en enthousiasme. 

Om af te kunnen studeren ben ik nog op zoek naar een aantal gemotiveerde patiënten die met mij het avontuur aan willen gaan!

 

Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? 

 

De patiënt sluit een contract af met de Khio (Klassieke Homeopaat in opleiding - dat ben in dit geval ik!) en de supervisor.  De behandeling omvat in principe één anamnese en minstens 2 vervolg consulten.  Onder het kopje "tarieven" zie je wat de kosten per consult zijn. Alle stappen die ik tijdens de behandeling onderneem, gaan in samenspraak met de supervisor. De supervisor draagt dan ook de eindverantwoordelijkheid voor de behandeling. 

 

Wil jij kennis maken met klassieke homeopathie, aan je gezondheid en je welbevinden werken en tegelijkertijd mij helpen om af te kunnen studeren? Neem contact met me op en we maken een afspraak!