Hoe gaat de behandeling in zijn werk? 

 

Een homeopathische behandeling begint altijd met een uitgebreid vraaggesprek (de anamnese). Dit gesprek duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur. Er komt in dit gesprek van alles aan bod.

Het gesprek zal natuurlijk over de klachten gaan waarmee u bij mij komt en er zal ruimte zijn voor alle vragen en onderwerpen die u bezig houden en die u graag wil bespreken. 

We hebben het niet alleen over uw huidige klachten, maar ook over eventuele klachten of operaties die u in het verleden hebt gehad, uw ziektegeschiedenis. 

Daarnaast zullen we het ook hebben over u als persoon met al uw "eigenaardigheden" die u uniek maken, uw levensloop en de belangrijke gebeurtenissen in uw leven die u gemaakt hebben tot wie u bent.

 

En misschien zal ik u ook wel vragen stellen waarvan u denkt: "Wat heeft dát ermee te maken??"

Al deze informatie is nodig om een homeopathisch geneesmiddel te kunnen vinden dat bij u past en uw zelfgenezend vermogen zal stimuleren. 

 

Soms is het even zoeken naar het juiste middel. Is dat eenmaal gevonden dan is er in het algemeen een duidelijke en snelle verbetering. Na ongeveer 4 tot 6 weken wordt er een vervolgafspraak gepland zodat ik kan inschatten of de behandeling de goede kant op gaat of dat we het proces eventueel bij moeten sturen.  Als u eerder veranderingen opmerkt of contact wenst, is dat altijd mogelijk. 

 

Geïnteresseerd? 

Neemt u graag contact met mij op en we maken een afspraak!

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten! 

 

De beroepsvereniging voor Klassiek Homeopaten NVKH heeft een eigen Youtube kanaal. Hier vindt u een aantal informatie filmjes over homeopathie. Een leuk kort filmpje van de NVKH over hoe een homeopathisch consult in zijn werk gaat, vindt u hieronder: